Freelance & Interim

Op zoek naar een resultaatgerichte doorzetter voor uw tijdelijke opdracht of functie? Graag kom ik met u in contact. Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met onderstaande vakgebieden en ik ben gek op uitdagingen.

Eventmanagement

Festival, congres, bedrijfsfeest etc. De uitdaging van het organiseren van een geslaagd event is balans te vinden in de diversiteit aan componenten die het tot een succes maakt. Geen single focus dus maar helicopterview. Van projectmanagement en leiderschap tot marketing en design. Van begrotingen en risicoanalyses tot vergunningen en hulpdiensten. And so on! Ik ken het proces van A tot Z en help graag wanneer u een teammember of teamlead zoekt!

Salesmanagement

Zoekt u tijdelijk een leidinggevende voor uw salesafdeling of een commerciele boost in het algemeen? Een verkoopplan voor het komende jaar of iemand die meerdere afdelingen van de organsitie verkoopgericht kan stroomlijnen. Ik zeg altijd; ‘Iedereen werkt in verkoop!’. Ik ben hoofdzakelijk actief in de catering- en eventbranche maar ga graag de uitdaging aan om mijn kunde te vertalen naar andere branches.

Implementatie Sales- en/of Eventmanagement systemen

Een centraal systeem ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Samen kijken we naar de aanbieders en waar de winst te behalen valt in uw onderneming. Het uitzoeken en het inrichten vereist een hoop tijd, tijd die u waarschijnlijk niet kunt missen. Daarbij is het van belang dat dit met de juiste visie wordt gedaan en op een heldere manier wordt vertaald naar de eindgebruiker. Ik verzorg het gehele proces van implementatie en training op projectbasis.

Wat ik zoal gedaan heb:

Als Eventmanager de meest uiteenlopende congressen, vergaderingen, feesten en bruiloften begeleid. Drie jaar op rij was ik eindverantwoordelijk voor het event Kerst op Landgoed Keukenhof (+/- 20.000 bezoekers).

Als Eventco├Ârdinator van de evenementenlocatie was ik onder andere verantwoordelijk voor de relatie en communicatie met festivalorganisatoren en overige stakeholders (overheden, hulpdiensten e.d.). Tevens omzetverantwoordelijk voor de verhuur van het festivalterrein. Naast eerder genoemde evenementen heb ik in deze rol ervaring opgedaan met publieke muziek- en culturele festivals varierend van 5.000 tot 30.000 bezoekers.

Als accountmanager was ik verantwoordelijk voor de verkoopplanning en omzetverantwoordelijk voor de B2B (bedrijfsfeesten, congressen en trainingen) en B2C (bruiloften, familiefeesten) markt. In deze functie heb ik met mijn team prachtige events verzorgd voor onder meer: KMPG, EY, AIRBUS, en veel meer!

Tot tweemaal toe heb ik een implementatie van het systeem ‘Smart Event Manager’ verzorgd. Een marktleidend ERP-systeem voor de eventbranche. Daarnaast heb ik ruime ervaring met diverse CRM-systemen.