About me

Hallo daar, van harte welkom en wat leuk dat u wat meer over mij te weten wil komen. Het liefst vertel ik u het een en ander in persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie maar eerlijk toegegeven; dit is toch wel uiterst efficiënt. Laten we bij het begin beginnen:

In het kort

In augustus 1990 op een, voor Nederland, extreem warme dag werd ik geboren te Lisse. Hier in het hart van de Bollenstreek tussen Haarlem en Leiden groeide ik op. Als studie koos ik Commerciële Economie in Haarlem met een bijbaan tussen de tulpen, hyacinten, tractoren en kuubskisten. Vervolgens startte ik mijn eerste ‘echte’ baan bij Kasteel Keukenhof, wat later op zou gaan in de bloemententoonstelling Keukenhof. Kasteel Keukenhof is een 230 hectare groot landgoed waarop allerlei evenementen van groot (publieksevenement met 25.000 bezoekers) tot klein (bruiloften, bedrijfsfeesten etc.) georganiseerd worden. In eerste instantie in de functie van eventmanager en later in de functie van event coördinator. Beide rollen vereisten veel organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, besluitvaardigheid en stressbestendigheid. Na ongeveer vijf jaar trouwe dienst was het tijd voor een volgende stap, ik ging aan de slag als accountmanager bij Strandplaats Nederzandt. Een evenementenorganisatie met diverse locaties langs de kust, een cateringtak en restaurant. Hier was ik, en mijn team, verantwoordelijk voor de verkoop en organisatie van alle evenementen. Daarbij verzorgde ik de salesplanning en was ik als manager omzetverantwoordelijk voor de verkoop. Na een dienstverband van 2 jaar besloten mijn aanstaande en ik het volledig over een andere boeg te gooien! We zeiden beide onze baan op en verkochten al onze bezittingen. Vervolgens zijn we op reis gegaan. Eerst naar Australië vervolgens naar Nieuw-Zeeland waar we geruime tijd op een melkveehouderij gewerkt hebben. Om vervolgens via Fiji, Singapore, Taiwan, de Filipijnen en Indonesië weer thuis te komen in het prachtige Nederland. Door de Covid-19 crisis wel iets eerder dan gepland maar hoe dan ook één van de prachtigste ervaringen ooit en één waar we geen seconde spijt van hebben gehad. Tijdens onze reis kwam ik tot het besluit om bij terugkomst in Nederland als zelfstandige aan de slag te gaan. Met veel enthousiasme help ik nu bedrijven op het gebied van sales- en eventmanagement. Geïnteresseerd in mijn diensten? Lees op de pagina Freelance & Interim meer!

Hobby’s

Ik ben gek op mensen met hobby’s, misschien wel omdat ik er zelf zo veel heb. Of misschien omdat mensen met veel hobby’s een zeer brede interesse hebben en altijd openstaan voor iets nieuws. Daarnaast is het leuk om er over te vertellen en een goede eerste introductie om iemand beter te leren kennen. Onderstaand een kort overzicht van wat mij bezighoudt:

Reizen en avontuur – nieuwe dingen ontdekken, spannend en bijzonder leerzaam.

Alpinisme – oftewel bergbeklimmen, gewapend met een rugzak, klimtouw, zekermateriaal, stijgijzers en een pickel. Op grote hoogte overgeleverd aan de grillen van de natuur, no room for error!

Golfsurfen – of het nu in tropische wateren is of in een ijskoude Noordzee, surfen is de meest ideale manier om van tijd tot tijd wat rust in je hoofd te krijgen.

Meubelmaken – design en usability in combinatie met mooie houtverbindingen en noeste arbeid.

Verder word ik blij van: koken, lezen, Netflix, hardlopen en vrienden!